Za en kamion peska

Najinima vnučkoma, ki sta tu na počitnicah, bi rada nudila predvsem tisto, česar v Londonu ne moreta imeti. Tega je na srečo kar veliko. Ena od najbolj zanimivih stvari se jima zdi naveden pesek ob robovih cest in na netlakovanih dvoriščih. Naše dvorišče je žal tlakovano, na srečo pa je veliko posameznih drobnih kamenčov, ki naju drugače jezijo.

Širši družinski svet je sklenil, da nabavimo vrečo ali dve mivke in ju postavimo nekam na dvorišče. Prav, odpeljali smo se v trgovino z gradbenim materialom, da ju kupimo. Še prej smo zavili na sladoled in se tam zadržali toliko časa, da smo bili za v trgovino prepozni. Vrnili smo se domov, ampak tik pred domom je ulico zapirala ogromna prikolica, s katero so pripeljali pesek k sosedovim.

Tako je sedaj na sosedovem dvorišču ogromen kup čudovitega peska. Ravno prav je droben in vlažen, da se iz njega lahko da narediti krasne potičke in gradove. Povrhu vsega pa je čisto svež in rahel, dež ga še ni utegnil zbiti. Ta kup je prav sanjski, na fotografiji pa še nedotaknjen.

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s