O strani

Nor sem na fotografijo. Vsakdanje obveznosti mi ne dovoljujejo, da bi se z njo ukvarjal toliko, kot bi si želel. Fotodnevnik mi služi za vzpodbudo in tako sem fotografiranje naredil za vsakodnevno aktivnost. Če pa kdo pogleda rezultate, je tudi prijetno.

Cilj mi je, da vsak dan objavim po eno fotografijo, ki sem jo posnel ali pa jo obdelujem v zadnjih dneh. Fotodnevnik mi je zgolj v zabavo. Ne potrebujem dodatnih pritiskov in obveznosti. Zato se prav lahko zgodi, da kakšen dan ne bo objave, lahko da bo izostala tudi za cel mesec.

Osnova prispevka je fotografija. Okrog nje napišem stavek ali dva o nastanku fotografije in stavek ali dva o procesu in mislih pri fotografiranju. Na tej strani ne nameravam globokoumiti, prispevki so kratki.

Dosegljiv sem na milos.toni@gmail.com

2 thoughts on “O strani

  1. Dober dan,najlepsa hvala za vase lepe besede in velika skoda ze sme se mi skupaj nesrecali osebno,upam da se kdaj srecava….oprostite mi za moju slabu slovenstinu,sem ze slovaska..delam pirhe vec kot10let in zdaj sem imela prvi zelo uspesen Velikonocni sejem u STARI TRG.Danes sem bila povabljena na sejem na cerknisko jezero,no zmankalo mi izdelkov in cajta premalo za naredenje novih…obiscite mojo spletno stran ali facebook in se veselite mojih izdelkov…najlepsa hvala s pozdravom IVETA…

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s