10 let

Te dni je že deset let, kar sem se domislil in sprejel izziv, da lahko vsak dan objavim po eno fotografijo. Bolj za hec sem začel z objavljanjem na tem blogu, ki se prav zato imenuje Ena na dan. V bistvu ni bilo potrebno prav veliko discipline, traja pa že precej dalj časa, kot sem sploh pomislil. To objavljanje mi je prišlo v navado. Prispevek vedno pripravim zvečer. Poredko, a se vseeno zgodi, zjutraj ni nove objave, Takrat to hitro nadomestim s prispevkom, ki ga napišem takoj zjutraj. Če se prav spomnim, objav ni bilo le v času žleda, ko smo bili nekaj dni brez električnega toka.

Deset let je kar veliko število dni, težko si jih je predstavljati. Ampak izgleda, da sem naravnan bolj na dolga obdobja. V zvezi s fotografijo se lahko pohvalim še z dvema številkama:

– na strani Stareslike, kjer sodelujem od začetka, smo danes objavili 4.356. prispevek. Tudi na Stareslike objavljamo po en prispevek na dan, tam pa že enajst let.

– letos vodim tečaj fotografije Fotopraktikum že deveto leto. Približno polovico tečajnikov vztraja z mano na tečaju že vseh teh devet let.

 

4 thoughts on “10 let

  1. Bravo Miloš! Tvoja vztrajnost, nam drugim zelo pašeeee. Tudi tistim, kot jaz, ki te spremljamo bistveno krajši čas kot 10 let .Začetek dneva brez tvoje slike in komentarja bi bil malo čuden.Nadaljuj prosim!

    Liked by 2 people

    • Brane, hvala. Vidiš, živimo v res čudnih časih. Že od pomladi pričakujem, da se bo tako uredilo, da se bomo srečali. V resnici je pa iz meseca v mesec slabše. Vsaj s pisanjem, lahko malo stikov vseeno ohranimo.

      Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s