CE M18 SH

Skrbiva, da sva vsak dan vsaj malo v gibanju. Poleti kolesariva, pozimi pa v glavnem hodiva. Najini izleti so lahko daljši in bolj prijetni, če se recimo s kolesom odpraviva dvajset kilometrov daleč na kosilo. Da bi se kar tako peljala, je škoda časa, če greva pa na kosilo, pa je čisto nekaj drugega. Pogoto greva celo samo na kavo.

Pri kosilu nama je prijetno, če lahko popijeva kozarček vina. Nazadnje so nama ga postregli v takšnih kozarcih. Najbrž so te črke in znaki namenjeni gostu, drugače nebi bili tako vidni. Kaj pomeni 0,2L in 0,1L sem hitro ugotovil. Pa znak CE tudi razumem. Nikakor pa ne morem ugotoviti zakaj je M18 v belem pravokotniku. Še najbolj zagotena pa je oznaka SH. Le kaj bi lahko pomenila.

Te oznake so zagotovo zelo enostavne in lahko razumljive, drugače si ne znam predstavljati, da bi jih kar tako pisali po kozarcih, da jih lahko vsakdo vidi. Jaz jih žal ne razumem, pa tudi s pomočjo interneta mi ni uspelo ugotoviti pomena.

Po moje bi bilo bolje, da takšnih oznak na kozarcu ne bi bilo. Saj pomena razen proizvajalca in tistega, ki jih je predpisal, ne pozna nihče. Če pa že mora nekaj pisati, bi lahko izbrali kar bolj enostavnega in prijetnega.

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s