Dobrote

Dneve, ki sva jih preživela v Bariju, si bova zapomnila tudi po odlični hrani.

Urnik restavracij in oštarij je v Italiji za nas nekoliko nenavaden. Takrat, ko sva postala lačna, niso bile odprte, do kakšnega kioska s hitro prehrano pa nama vseeno ni bilo. Potrudila sva se in malo počakala. Se je obrestovalo.
. . .
Na fotografskem tečaju smo slišali desetine nasvetov kako se lotiti fotografiranja hrane. V resnici je bilo tokrat precej drugače. Ni bil problem v osvetlitvi, ozadju, kompoziciji. Težave sem imel, ker sem se vsakič spomnil na fotoaparat šele potem, ko sem četrt krožnika že pojedel.

Advertisements

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s