Pospravljamo

OLYMPUS DIGITAL CAMERASem že napisal, da belimo. Nismo še končali, ampak nekaj prostorov pa že lahko pospravimo. Užtek je pogledati čisto, pospravljeno sobo brez nepotrebne šare.

Je pa slaba stran tega, da se moram odločati, kako nekaterih stvari, ne bom postavil nazaj na staro mesto. Pa tudi, če so mi pri srcu.

Tako je tudi s tem kompletom revij National Geographics. Tehtajo kar 27 kilogramov. Srce mi ne da, da bi jih dal za star papir. Ko bom utegnil, jih bom za simbolično ceno dal na Bolho.
. . .
Takole skupaj kar dobro izgledajo. Da jih bom lažje pogrešal, sem jih fotografiral.

1 thought on “Pospravljamo

  1. Pospravljanje je res tezko. Ko smo selili tasco v deom, se je morala odlociti, kaj vzame sabo in kaj ne. Pri njej je bil kriterij, saj je se dobro, neuporaben, ker bi vzela sabo prav vse. Potem smo se izmislili dva kriterij: rabis ali ne rabis. Z veliko muko je ugotavljala, kaj bo se rabila in kaj ne. No, selekcija in selitev je kar dobro potekla, brez vecjih katastrof, le Bertu je vedno ocitala, da je vrgel stran leseno skatlo, kjer je hranila globin in vse, kar se rabi za ciscenje cevljev. Ena 15 letna Kitajka ali Japonka je napisala bestseller o pospravljanju. Njen kriterij je: ali te dela srecnega ali nesrecnega. Tudi vmesne variante pospravis. Ohranis samo stvari, ki te delajo srecnega….

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s