Avtoportret v stranišču

P6064323
Le poredko naredim kakšen avtoportret. Menda jih lahko preštejem na prste ene roke. Ampak stranišča pa fotografiram bolj pogosto. Med svojimi potovanji sem naletel na različna in žal mi je, da tega nisem počel še, ko smo dopuste preživljali v jugovzhodni Aziji. Tam je bilo kaj videti.

V Oslu pa so bila prav vsa stranišča v kavarnah in restavracijah prostorna, da bi pri nas lahko v vsakem naredil celo stanovanje. To na sliki je bilo v kleti najinega hotela poleg zajtrkovalnice. Všeč so mi bili številni odsevi in zelen odtenek, ki je nastal od številnih prehodov svetlobe skozi steklo.
. . .
Za takšno fotografijo je potrebno nekaj spretnosti. Poiskal sem pravo višino in pazil, da fotoaparat ni bil nagnjeno po nobeni od osi.

1 thought on “Avtoportret v stranišču

  1. Joj, se eden, ki dela selfije v straniscih! Moji najboljsi selfiji so narejeni prav v straniscih. Eden je iz Nevegala (pri Bristotu), zadnjega sem naredila aprila v Parizu, v Aziji pa ni bilo ogledal, vendar veliko drugih zanimivih reci v straniscu. Na Tajskem v dzungli so stranisca s kopalnico (beri sod vode in slauf in miniaturna skoljka na pocep) pokrita s streho iz listov bananinih palm. Med “spirami” iz bambusovih steblov pa so zapicene zobne scetke. Mila ni nikjer, zobna pasta pa je tudi zapicena za spire.

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s