Dobro pospravljeno

P4276817

Tu notri je bila filmska čokoladarnica.


Fotografije sem napravil 27. 4. 2004, torej pred več kot devetimi leti. Francoska vasica Flavigny sur Ozerain je majhna, zaspana, ne premore niti trgovine. Že res, da tam v majhni tovarnici izdelujejo bonbone, ki so znani tudi širše, a jasno je, da so najboljši časi že davno minili. Skratka, nič posebnega, z eno besedo – “zabačena”.

Ampak v tej vasici je bil posnet film Čokolada. In ko smo leta 2004 gledali ta film doma, nas je očaral. Sklenili smo, da bomo tisto leto za prvomajsko potovanje obiskali vasico Flavigny sur Ozerain. In res smo to naredili in imeli smo se lepo.

Ko smo se s potovanja vrnili, CD-ja nismo več našli. Vse smo prebrskali. Vse prijatelje in znance smo povprašali, če smo jim film mogoče posodili. Brez uspeha. V devetih letih smo na to izgubo skoraj pozabili, le še sem in tja si si v pogovoru prikličemo kakšen zanimiv prizor iz filma.

Včeraj pa sem nekaj opletal okrog našega glasbenega stolpa in skoraj po nesreči sem na videorecorderju pritisnil na tipko EJECT. Nekaj je zašumelo in ven je prilezla kaseta na kateri je pisalo CHOCHOLATE. Halo!!! Torej smo videorekorder nazadnje uporabljali leta 2004?

Vsem prijateljem in znancem sporočam, da kasete s filmom Chocholate (sploh ni bil CD) ne iščem več. Prodajam pa malo rabljen videorekorder.

1 thought on “Dobro pospravljeno

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s