Stric Miko

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStric Miko je bil doma v Ljubljani. Srečal sem ga pri stranki na svojem prvem projektu, na eni od številnih Isker. Nekaj let smo sodelovali, potem pa je spremenil zaposlitev. Spet nas je povabil k sodelovanju in postal moja prva stranka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANe vem kako, nastalo je prijateljstvo, ki je trajalo dolga leta. Sprva smo si bili precej blizu. Še posebno je bil všeč naši Tini, ki ga je iz Milana prekrstila v strica Mikota. Skozi leta so se vezi nekoliko razrahljale in bolj ali manj naključno smo se srečevali le še vsakih nekaj let.

V letih, ko smo več časa preživeli skupaj, se je resno ukvarjal s fotografijo na bistveno višjem nivoju, kot sem ga zmogel jaz.  Mi je pa prav zaradi njega postala fotografija še bolj zanimiva.
. . .
Na enem od obiskov pri njih je napravil fotografijo Tine z dežnikom. Uporabil sem jo letos, ko smo Tini pripravili fotoknjigo s starimi posnetki.

In prav na zadnji dan, ko sem še bil v službi, me je tam, spet po naključju, obiskal prav stric Miko. Ni prav veliko ljudi, ki bi jih srečeval in na začetku in na koncu moje službe.

1 thought on “Stric Miko

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s