Spet knjiga

Jasno, zadnje čase v glavnem slikam knjige. Za na Bolho.

Kdo bi si mislil, da se da fotografirati knjigo na toliko različnih načinov. Sprva sem mislil, da se da slikati knjigo le od spredaj in slika je izgledala, kot bi jo naredil s fotokopircem. Potem sem odkril, da sem lahko tudi bolj kreativen. Le nekaj časa in truda je potrebno.

Za nekatere nove poglede sem potreboval kar nekaj časa, da so mi prišli na misel. Eden od teh je tudi današnja fotografija.

Preden pa pogledate na spodnjo povezavo, pomislite, kako bi vi slikali knjigo, da bi bila fotografija drugačna in vendar estetska. Kako se da pravzaprav slikati knjigo na kakšen izviren način. Poskusite se zadržati in premišljate vsaj 10 sekund. Zagotavljam vam, kaj takšnega vam zagotovo ni prišlo na misel.

Povezava na slike knjig Cara Barer

Presenečeni? Jaz sem kar osupnil.
. . .
Knjig doma je še veliko in prav toliko je še možnosti za nadaljnjo kreativnost. V načrtu imam, da raziščem, kaj lahko naredim z majhno globinsko ostrino.

2 thoughts on “Spet knjiga

  1. Uau, jaz pa gledam kaksno vezo ima s slikanjem ali knjigami ta metulj!! Res dobro! Ampak tako knjigo bi tezko prodal na Bolhi. 🙂 Tvoja fotografija mi je zelo vsec. Zgleda kot (malo nenavaden) odsev. 🙂

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s