Korito

Cerknica nima sreče s koriti. Najprej so ukinili vseh ne-vem-koliko korit, ki so bila strateško razporejena po celi Cerknici. Nekaterih se še sam spomnim.

Potem so ugotovili, da v tolikšnem kraju nujno potrebujemo vsaj eno korito, pa so ga postavili pred Kulturni dom. Ampak tisti ne drži vode, saj nisem še nikoli videl napolnjenega.

No, in mogoče prav zato, so na Taboru na obzidje nalepili še enega, ob Jurčkov tabor. Ta se jim je še najmanj posrečil. Mogoče so najprej mislili postaviti fontano, ki so zadnje čase zelo moderne. Očitno je, da je zmanjkalo denarja. Najbrž bo treba še enkrat poskusiti.
. . .
Mimo tega pa nisem mogel, ne da bi ga ovekovečil s fotoaparatom.

5 thoughts on “Korito

  1. Na zadnje ko sem sedel pod lipco na Tabor- u in čakal na Hudournike- e se je prisedel župan in mi med drugim povedal, da je predmetno korito in poleg omarica z elektriko mesto, kjer naj bi stal mobilni gostinski lokal. Zaenkrat še čakajo interesenta. Tudi meni je namreč to korito padlo v oči in ta razlaga me je potolažila, upam, da tudi vas.

    Všeč mi je

  2. Drago že prav, ampak na interesenta lahko čakajo leto,dve…., korito pa ostane tam kjer je .Kamnitih korit je na pretek, omarica za elektriko je pa najbolj pri roki za čitanje porabljene elekrike, pa naj kdo reče da ne.

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s