Knjige za Bolho

Našel sem si novo zabavo. Fotografiram knjige in jih objavljam na Bolhi. Kakšnega posebnega učinka najbrž ne bo, pa če knjige prodam ali ne, je pa zabavno. S temi knjigami še nikoli nisem imel takšne zabave. Po štirih poskusih sem se celo že izboljšal. Sprva sem nameraval narediti le po eno fotografijo za vsako knjigo. Pa je postalo tako zabavno, da jih objavim tudi po 4-5.

Tokratno serijo fotografij sem naredil na podlagi iz črnega filca, ki mi ga je prinesla sodelavka. Zelo lepo učinkuje in precej mi je poenostavil delo. Za razliko od papirja in tkanin se ne mečka. Tako v ozadnju ni več grdih senc. Kako da nisem na to pomislil že prej!
. . .
Predmet na črni podlagi, pa še beli listki marjetice – nekaj let nazaj bi s tem imel kar probleme. Sedaj pa ročno merjenje svetlobe in ročne nastavitve poskrbijo brez kakršnega koli truda, da na posnetku ni nič prežgano niti pretemno.

5 thoughts on “Knjige za Bolho

  1. Jaz moram dati kup oblacil na Bolho. Imas kaksno idejo za ozadje. Za menekenko bom kar sama, ker ne najdem druge zrtve. Za vikend pride Kina in se bova prav zabavali…

    Všeč mi je

  2. Iva, se strinjam, ampak ce kikle postanejo premajhne, ti gredo samo se na zivce, ker to nekaj pomeni, zato se jih je treba cimprej znebiti…

    Všeč mi je

  3. Pingback: Haneline žalostne oči | Fotodnevnik – ena na dan

  4. Pingback: Knjige | Fotodnevnik – ena na dan

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s