Okrepčevalnici na Noujorškem teku

Takole so si oddahnili tisti, ki jih je letos najbolj skrbelo, da kakšen od udeležencev 7. Noujorškega teka ne bi bil žejen ali lačen. Mile na sliki sicer nadomešča Marto, a zagotovo je bila tudi njegova skrb, da sta okrepčevalnici delovali, kot je treba.

Prva je bila na križišču pri jelenih, na približno 3. kilometru. Slavc in Janez sta zadevo vzela resno in bilo bi prav žaljivo, če bi kdo tekel mimo, ne da bi se ustavil in vsaj na hitro potegnil takratkega.

Mileta na drugi okrepčevalnici je zadnja leta nadomestila Marta. Tam je bila ponudba precej bolj ženska, manj “oštra” a zato bolj sladka.
. . .
Med potjo so se mi pri vlačenju fotoaparata izza hlač in motoviljenju s pohodnimi palicami nastavitve aparata premaknile. Enkrat mi je uspelo celo, da sem si ga izbil iz roke. Zato je z okrepčevalnic ostalo bolj malo uporabnih fotografij. Vsaka šola nekaj stane.

2 thoughts on “Okrepčevalnici na Noujorškem teku

  1. Dobra fotka, škoda ali pa niti ne, da te je Mile opazil. Okrepčevalnici, predvsem pa ljudje, ki jih obslugujejo so na predmetnem teku res vse pohvale vredni.

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s