Kostanj

S peko kostanja smo imeli vedno probleme. Sprva smo ga pekli kar v pečici, pa se je bolj izsušil, kot spekel. Potem smo uporabljali staro posodo s pokrovom, ki smo jo žgali na plinu. Tudi s to rešitvijo nismo bili zadovoljni, celo stanovanje se je zadimilo.

Sedaj ga pečemo kar v peči v dnevni sobi. Skozi napol odprta vratca je ob stalnem mešanju gotov v nekaj minutah.
. . .
Pri slikanju v ogenj je dinamični razpon prevelik. To, da je v bistvu temno, tudi ne pripomore k boljši fotografiji.

3 thoughts on “Kostanj

  1. To je pa telepatija! Ravnp danes sem kupila skrtocelj kostanja, ki naj bi bil pecen. Ko sem skrtocelj odprla, se je izkazalo, da je kuha. Tudi prav, nic skode…tudi tako je teknil

    Všeč mi je

Vpiši komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s