Pri tem obroku sva izbrala še dve jedi in dvoje vin, ki so izginili v trebuh, še preden sva pomislila na fotoaparata.
Pa jedla sva v Španiji tudi dobro. Še najraje sva zahajala v navdne gostilnice, kjer je bilo nabasano domačinov, v glavnem mladih.
Vse jedi imajo v treh količinah – polna porcija, polovična porcija in tapas. Tapas so v bistvu prigrizki, ki pa so nama prav prišli, da sva lahko poskusila več jedi. Naročila sva vsaj štiri. In vse so bile dobre – ne samo dobre ampak odlične.
In vino? V Španiji je za nas rdeče zakon, in sherry, ki ga tam imenujejo prvotno – vino de Jerez.
. . .
Boljši dve fotografiji sta Božini.
Advertisements
Njami!
Bravo Boža!
Marija, saj s tapas si te pa tudi ti ukvarjala.
To je bilo pred osmo zvečer, potem je prišel na vrsto Menu peregrino.
Pingback: Sončno | Fotodnevnik – ena na dan